top of page

personvernerklæring

Behandlingsansvarlig: Profftech elektro services
Kontakt: post@ptes.no / 41 38 60 24

Organisasjonsnummer: 913696034

Hvorfor behandler vi personopplysninger?

Vi samler inn og behandler personopplysninger for å kunne tilby besøkende på våre nettsider de tjenester og produkter de etterspør. Vi ønsker også å tilby bedre og mer relevant innhold til den enkelte kunde, samt skape gode og langvarige relasjoner til våre eksisterende kunder.
 

Når behandler vi personopplysninger?

Nedenfor finner du en liste over når og hvordan vi behandler personopplysninger i de enkelte tilfellene. Merk at all behandling er basert på samtykke, med unntak av innsamling av data ved kjøp, hvor enkelte opplysninger må gis for å kunne gjennomføre kjøpet. I dette tilfellet er behandlingsgrunnlaget avtaleinngåelse.

Nyhetsbrev:

  • Hvor: Nettbutikkens kontaktskjema

  • Hva lagres: E-postadresse, navn, telefonnummer

  • Lagringstid: På ubestemt tid. 

  • Behandlingsgrunnlag: Samtykke.

  • Sikkerhet: Informasjonen lagres på sikret server. Kontakt oss for ytterligere informasjon om sikkerhet.

Nødvendige informasjonskapsler
Disse informasjonskapslene muliggjør kjernefunksjonalitet som sikkerhet, identitetsverifisering og nettverksadministrasjon. Disse informasjonskapslene kan ikke deaktiveres.

Informasjonskapsler for markedsføring

Disse informasjonskapslene brukes til å spore annonseringseffektivitet for å levere en mer relevant tjeneste og levere bedre annonser tilpasset dine interesser.

Funksjonelle informasjonskapsler
Disse informasjonskapslene samler inn data for å huske valgene brukere tar for å forbedre og gi en mer personlig opplevelse. 

Aktiver analytiske informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene hjelper oss med å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, oppdage feil og gir en bedre samlet analyse.

bottom of page